18.08 2018

Treffen: "Kënne Straussen paddelen" fir Bénévoler vum Spillmobil

Localité : Dillingen an dann Sauer erof. Départ an der Stad meiglech

samedi 18 août 2018

well mir dëst Joer keng Spill an Erlierfnisdeeg Party maachen gëtt et een Ausfluch. Cool, gell!

Des Sortie ass fir all Bénévoler wou dëst Joer eng Spillaktioun, Aktivitéit, Event beim Spillmobil matgemat hunn. Mee Du muss dech umellen.

Zesummen fueren mir vun der Stad aus op Bollendorf. Dat leit op der Däitscher Säit vun der Sauer. An dann ginn mir mam Kanu paddelen. Nomëttes kommen mir rëm zréck an d' Stad.

Start ass um 8:45 an der Stad virun der aaler Géisserei (do wou Spill an Erlierfnisdeeg sinn. Alternativ kanns Du och selwer fir 9:45 op Bollendorf kommen.

Umeldung an weider Froen un mech