Young Caritas divers
12.01 - 13.01 2019

Bénévolstreffen: déi ultimativ Erausfuerderung!

Localité : Nach Geheim

Du samedi 12 janvier 2019
Au dimanche 13 janvier 2019

Type : Young Caritas divers

des Aktivitéit ass just fir Bénévoler, Moniteuren, Animateuren... vun Young Caritas!

dest ass déi ultimativ Erausfuerderung op déis DU schonn ëmmer gewaart hues.

Zesummen matt dengen Kollegen vun Young Caritas an nach aneren Jonken gidd dir nuets an klengen Gruppen an der lëtzebuerger Wildnis ausgesaat.

Dir hudd just en Kompass, eng Kaart, en Funk an natierlech äeren Rucksack matt enger klenger Outdoor - Ausrüstung dobei.

Geheiers Du zu den Iwwerlierwenden an fënns den Wee nees heem?

Mell dech seier un, well Plaazen sinn begrenzt!

Bei deser Aktivitéit huelen mir deel um groussen "Nuetsraid". Deen gett organiséiert vun dem SNJ an den Scouten.

Du kanns dech awer hei iwwert eisen Site vun Young Caritas umellen, mir ginn dat weider.

Deng Umeldung ass bindend. Dat heescht Du MUSS dann och kommen oder dech am Virraus mat engem gudden Grond bei YC ofmellen.

Mir iwwerhuelen och d'deng Frais de Participation wanns Du matmëss.

Weider Detailer souwéi eng Apaakslescht kriss Du wanns Du dech umells.

Nach Froen?

Dann mell dech bei mir: