Young Caritas divers
04.05 2019

Spillowend fir Bénévoler Gléck am Spill, Pech ... ?

Localité : Itzeg

samedi 04 mai 2019

Type : Young Caritas divers

Spillowend fir Bénévoler ab 19:00

Treffen fir Bénévoler vun Young Caritas

Maach mol eng Kéier eppes anescht wei alleng virum Computer oder der Konsol ze setzen an ze zocken. Mir treffen eis, fir eis mol nees eng Kéier erëm ze gesinn an zesummen een Owend laang, mat Gesellschaftsspiller ze spillen, déi mir all kennen.

Gären kanns Du och däin aktuellt Lieblingsspill matbréngen.

Fir Iessen an Gedrénks ass gesuecht.

wanns Du nach Froen hues, dann schreiw mir:

Informatioun:    am Rahmen vun den “perséinlechen Projeten” déi een kann bei Young Caritas realiséieren, ass d’Idee opkomm fir een Bénévolstreff vun Bénévoler fir Bénévoler ze maachen. Wanns Du och en eegenen “perséinlechen Projet” wëlls starten, dann mell dech bei eis.