18.10 2020

Begleedung vun Menschen matt Beanträchtegung (moies)

Localité : Leideleng

dimanche 18 octobre 2020

Dëst ass d Aschreiwung fir den Moies Grupp, also vun 09:00 - 13:30. Natierlech däerfs Du dech och nach zousätzlech fir den Mëttes Grupp aschreiwen.

Hues Du Loscht Mënschen mat Beanträchtegung op engem Rallye ze begleeden? Den Grupp Albatrossen vun den Gamma-Scouten setzt sech zesummen aus Erwuessenen Scouten mat enger Beanträchtegung. Haut wäerten si zesummen een Rallye maachen.

Duerch d’Corona-Situatioun, ass desen Rallye sou opgestallt, dass en mat ganz klengen Gruppen funktionnéiert. Weiderhin halen mir als Begleeder och permanent eisen Mask un.

Op dësem Rallye sinn d Statiounen och selbsterklärend, sou dass och hei keen direkten Kontakt ass. Mell dech bei eis, wanns Du eng Idee hues, wéi eng Statioun op keen Fall däerf feelen :-)

Ween vun Iech huet Loscht iwwert Young Caritas si ze begleeden?

fir weider Informatiounen mell dech beim Nick: