01.12 - 02.12 2018

Localité : Luxembourg

Du samedi 01 décembre 2018
Au dimanche 02 décembre 2018

Préparatioun fir den Stand vun Young Caritas op der Vakanzefoire .

Mir preparéieren an bauen grouss Saachen a Spiller. Och grouss Panneau'en ginn gemolt.

Viraussetzung fir kennen matzemaachen ass dass Du e grousst Moltalent bass oder handwierklecht Geschéck hues.

(Secheren Emgang matt Buermaschinn, See'en, ...)

Wenns Du dir net sécher bass, op dat eppes fir dech ass, dann schreif mir nathalie@youngcaritas.

VHeifir kann en sech net mei umellen.

Uffang November hunn mir eng Versammlung matt den Responsabel vun der Foire.

Dann gett decidéiert wat Young Caritas ubidd. Also och wat mir bauen.

Als nächst sichen Verantwortlech vum Spillmobil déi Bénévoler eraus deenen hier Fähegkeet fir dest Bauen gebraucht gin.

Des Keier kennen och just bis 4 Bénévoler mattmaachen, well den Atelier net grouss ass.

Bis speitstens Enn November ginn et also Konfirmatiounen bzw. Ofsoen eraus.

Falls Du lo net konns mattmaachen an awer interesséiert bass, kanns Du dech awer op nexten Bauen an Kiniwwelen Aktivitéiten mellen.

Villäicht klappt et jo dann  :-)