Young Caritas divers
14.09 2019

groussen Bénévolstreff noom Summer: Trier spielt

Localité : Am Ausland ..... :-)

samedi 14 septembre 2019

Type : Young Caritas divers

(Des Aktivitééit ass no der Responsabel Versammlung, fir déi wou et betrefft, dir kënnt iech also gären aschreiwen.)

Fir desen Bénévolstreff fueren mir op Tréier. Hei ass "Trier spielt" een richtegt grousst Event wou iwwerall an der Innenstadt gespillt gett. An dat Bescht, dir musst hei net no den AKnner kucken mee kënnt och spillen, chillen, shoppen, eng Glace iessen an weider spillen.

Mir fueren um 11:00 zu Izeg fort. Kennen dech awer och um 11:30 zu Waasserbëlleg op der Gare a sammelen an dann geet et op Tréier.

Retour ass geplangt fir um 18:30 zu Waasserbëlleg an um 19:00 zu Izeg ze sin.

An wéi ëmmer, wanns Du nach Froen hues, dann mell dech bei eis: