27.02 2021

Spillmobil under construction

Localité : Treffpunkt: Büroen vun YC zu Izeg

samedi 27 février 2021

D’Inscriptioune riichten sech hei un d’Bénévolen, déi dem Spillmobil ee frësche Wand wëlle verpassen.

De Spill- a Baumobil sti prett fir néien angeraumt ze ginn, wat dra soll a muss sollen d'Bénévole mat entscheeden. Dier wësst wat dier braucht! Dëst ass ee Startschoss an hei kenn dier är Wënsch lass ginn.

Zesummen an entspaanter Atmosphäre kachen, eisen, diskutéieren an entwéckele mer Ideen. Gefollegt vun engem Sträifzoch duerch de Stock.

Auerzeit: 11h-18h

Du bass interesséiert a wëlls weider Informatiounen? Dann mell dech hei: oder per WhatsApp 661367456